TÜFAD, İl Müdürü Yazıcı'ya sahip çıktı

                                TÜFAD TRABZON ŞUBESİNDEN BASIN AÇIKLAMASIEski Spor Bakanı Sayın Suat KILIÇ’ın giderayak Trabzon Gençlik Hizmetleri spor İl müdürü Cemalettin Yazıcı’yı görevden almaya çalışması  ,Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)T

TÜFAD, İl Müdürü Yazıcı'ya sahip çıktı

                                TÜFAD TRABZON ŞUBESİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Eski Spor Bakanı Sayın Suat KILIÇ’ın giderayak Trabzon Gençlik Hizmetleri spor İl müdürü Cemalettin Yazıcı’yı görevden almaya çalışması  ,Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şubesinde tepkiyle karşılandı

                                 BAŞBAKAN’MIZA GETİRİRİZ

                     TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nun görevden alınmaya çalışılmasına tepki gösterdi

Yazılı bir basın açıklaması yapan TÜFAD Trabzon Şubesi Yönetimi basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürü Cemalettin Yazıcı 2004 yılından beri tam 10 yıldır TÜFAD Trabzon Şubesi  yönetim kurulu üyesidir.  Trabzon’a  atandığı geldiği günden beri yoğiun bir tempoda çalışmaktadır. Yaptığı görevde bir olumsuzluk olmasın diye TÜFAD yönetim kurulumuzun toplantılarına katılamamıştır. Bizler Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü görevinrden alınacağı şeklinde haberler gelmektedir.Bu yapılırsa   tek kelimeyle bu bir skandal olur.

                   Bizler TÜFAD camiası olarak Bürokraside, kamu görevlileri nasıl bir göreve atanıyor ise ,o görevden de alınmasının doğal olduğunu bilecek kadar donanıma sahip bir camiayız. Ancak İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ’nın görevden alınmasına  gerekçe olarak gösterilen Akyazı stadyumu temel atma törenin de basına yansıdığı kadarıyla ,eski spor Bakanı Sayın Suat Kılıç’ın yuhalanması, ve törene katılımın az olması gösterilmesi ise daha büyük bir skandaldır

 Şimdi insana sormazlar mı; AK parti Genel Başkanı ve aynı zamanda TC Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı  bu kadar önemli bir spor yatırımının temel atma töreninde  AK partinin Trabzon’lu  Bakan, Milletvekilleri,AK partinin il ve ilçe yönetimleri,Bürokratlar,Belde ve Belediye Başkanları  bu tören için ne yapmışlar.Hangi Trabzon futbol taban birliklerinin temsilcileri ile irtibata geçmişler. Geçmemiş iseler  Cemalettin Yazıcı’nın yanında olmaları gerekmez’mi.

Trabzon’da Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) , Trabzonsporlu Profosyonel Futbolcular Derneği ,Hakem ve Gözlemciler Derneği ,Saha Komserleri Derneği  ve Amatör Futbolcular Derneği var.Bu Derneklerle istişare yapılsa tören böyle renksiz mi olurdu.

Trabzon’da bu kadar  futbol taban birliklerinden sadece ASKF ile toplantı yapılmış. Bu toplantıyı ise Gençlik  Hizmetleri Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan yapmış. Sayın Mehmet Baykan şunu iyi bilmeli’ki kendisinin’de yer aldığı ,Sayın Mehmet Ali Aydınlar Başkanlığındaki TFF yönetim kurulunun istifasını isteyen yazılı basın açıklamasına Trabzon’da Cemalettin Yazıcı’nın da yönetim kurulu üyesi olduğu TÜFAD Trabzon şubesi imza atmamıştır.Aynı TÜFAD bu törende hiçbir destek görmeden elinden geleni yapmıştır.TFF yönetim kurulu üyeliği yapan bir Genel Müdür Trabzon taban birlikleri arasından sadece Trabzon ASKF ile toplantı yapmış ise o zaman il müdürünün arkasında durarak görevden alma yanlışlığına izin vermemelidir

Bu  görevden alma kararı işleme konulduğu taktirde bizlerde   yukarıdaki  gerekçeleri  Başbakanımız Sayın;Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğimizi belirtmek isteriz.

TÜFAD Trabzon şubesi olarak, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığına atanan Sayın Akif Çağatay Kılıç’a yeni görevinde başarılar dilerken ,kendisinden ricamız yukarıdaki ifadelerimizi araştırarak Cemalettin Yazıcı ’ya yapılan bu haksızlığın düzeltmesi için duyarlı olmasını bekliyoruz.  Ayrıca Spor Bakan’ın kimler tarafından yuhalandığını ve bu organizasyonun asıl sorumlularının kimler olduğunu tüm Trabzon ve ülke spor kamu oyunun taktirlerine saygıyla bildiririz.

 Türkiye Futbol Antrenörleri Deneği(TÜFAD) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor