TS'ye A.Bilbao modeli!

Trabzonspor 2017’ye kadar alt yapıdan 7 futbolcu, 2027’ye kadar 17 oyuncuyu bünyesine katmayı hedefliyor.Trabzonspor’da Mustafa Reşit Akçay’ın göreve gelmesinin ardından üst üste şampiyonlukların kazanıldığı efsane kadroda olduğu gibi Trabzonlu oyuncuları

TS'ye A.Bilbao modeli!

Trabzonspor 2017’ye kadar alt yapıdan 7 futbolcu, 2027’ye kadar 17 oyuncuyu bünyesine katmayı hedefliyor.

Trabzonspor’da Mustafa Reşit Akçay’ın göreve gelmesinin ardından üst üste şampiyonlukların kazanıldığı efsane kadroda olduğu gibi Trabzonlu oyuncuların transfer edilip öze dönüş çalışmaları başladı.

1461 Trabzon’dan alınan 4 oyuncu Abdulkadir Özdemir, Yusuf Erdoğan, Kadir Keleş ve Caner Osmanpaşa’nın yanı sıra Karşıyaka’dan alınan Aykut Akgün ve Gençler birliğinden transfer edilen Aykut Demir öze dönüş çalışmasının ilk adımları oldular.

Bu sezonun ara döneminde Trabzonspor’un Antalya’da yapacağı ve 5 Ocak’ta başlayacak devre arası kampına yine 1461 Trabzon’dan çağırılan iki oyuncu Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş’da Bordo-mavili kulübün alt yapıya verdiği büyük önemi gösterdi.

TRABZONSPOR’A BİLBAO MODELİ

Bu ara transfer döneminde de Trabzonlu oyuncuları daha çok gündeme alan transfer komitesi dünya genelinde alt yapıdan yetiştirdiği oyuncularla örnek olan Atletic Bilbao’nun yolunda ilerken Trabzonspor yönetimi 2017’ye kadar alt yapıdan 7 futbolcu, 2027’ye kadar 17 oyuncuyu bünyesine katmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor