TS'nin vazgeçilmezi Olcan

Trabzonsporlu oyuncu Olcan Adın, bordo-mavili takımın oynadığı tüm resmi maçların tamamında forma giyerek en çok formasını ıslatan isim oldu.Sahada teknik direktör Mustafa Akçay'ın vazgeçilmezi olan oyuncu zaman zaman değişik bölgelerde forma giydi. Oynad

TS'nin vazgeçilmezi Olcan

Trabzonsporlu oyuncu Olcan Adın, bordo-mavili takımın oynadığı tüm resmi maçların tamamında forma giyerek en çok formasını ıslatan isim oldu.

Sahada teknik direktör Mustafa Akçay'ın vazgeçilmezi olan oyuncu zaman zaman değişik bölgelerde forma giydi. Oynadığı maçlarda 10 gol atan oyuncu 11'de asist yaptı. UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçın tamamında forma giyen oyuncu sahada 2 bin 700 dakika kalarak bir futbolcunun bir sezon boyunca oynayacağı dakikayı sezonun ilk yarısında elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler