TS'li yöneticiden yenilgi özürü!

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda Balıkesirspor'a 3-1 yenilerek kupaya veda eden Trabzonspor'da, yönetim kurulu üyesi Yakup Aslan, sergilenen kötü futbol ve alınan sonuç nedeniyle bütün camiadan özür dilediklerini söyledi.Yönetim kurulunda başk

TS'li yöneticiden  yenilgi özürü!

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda Balıkesirspor'a 3-1 yenilerek kupaya veda eden Trabzonspor'da, yönetim kurulu üyesi Yakup Aslan, sergilenen kötü futbol ve alınan sonuç nedeniyle bütün camiadan özür dilediklerini söyledi.

Yönetim kurulunda başkan başdanışmanlığı görevinde de bulunan Aslan, aldıkları yenilgiye ilişkin olarak, "Futbol takımının Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Balıkesirspor ile oynadığı maçta sergilediği kötü futbol sonucunda elenmesi hiç şüphe yok ki bütün Trabzonspor sevdalıları gibi başkanımızı ve bütün yönetim kurulu üyelerimizi büyük bir hayal kırıklığına uğratmış ve üzmüştür" dedi.

Yenmek kadar, yenilmek ve elenmenin futbolun doğasında olduğunu ifade eden Aslan, "Ancak bu kadar kötü futbol oynamanın ne yönetim kurulumuz ne de teknik heyetimiz açısından hiçbir mazereti olamaz. Bu nedenle şahsen ben, sergilenen kötü futbol ve alınan sonuç nedeniyle bütün camiamızdan özür diler, takımımızın daha iyiye gitmesi için gereken çalışmaların yapıldığını bildiririm" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor