TS'den gözaltı açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun İstanbul’da bu sabah başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alındığı iddiası, bordo-mavili kulüp tarafından yalanlandı.Bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer ala iddiaların ardından Trabzons

TS'den gözaltı açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun İstanbul’da bu sabah başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alındığı iddiası, bordo-mavili kulüp tarafından yalanlandı.

Bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer ala iddiaların ardından Trabzonspor Kulübü, bir açıklama yaptı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun gözaltına alındığı yönünde medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor