TS'den Çakıroğlu açıklaması

 Trabzonspor Yönetim Kurulu, geçen hafta kulüp ikinci başkanlığı ve basın sözcülüğü görevlerinden istifa eden Sebahattin Çakıroğlu'nun yaptığı açıklamalara cevap verdi.Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Yönetim kurulu üyemiz

TS'den Çakıroğlu açıklaması

 Trabzonspor Yönetim Kurulu, geçen hafta kulüp ikinci başkanlığı ve basın sözcülüğü görevlerinden istifa eden Sebahattin Çakıroğlu'nun yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Yönetim kurulu üyemiz sayın Sebahattin Çakıroğlu'nun, yürütmekte olduğu ikinci başkan ve basın sözcülüğü görevlerini bıraktığını duyururken yapmış olduğu basın açıklamasında, yönetim kurulu üyelerimiz hakkında kullanmış olduğu bazı ifadeler dolayısıyla basın açıklaması yapma gereksinimi doğmuştur" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Nazik ve beyefendi kişiliği ile tanıdığımız sayın Sebahattin Çakıroğlu'nun 'yeterince yönetim kurulu toplantısı yapılmadığı, alınan kararlarda Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinin görüşlerine başvurulmadığı ve adeta kukla muamelesi gördükleri' yönündeki ifadeleri bizleri üzmüştür. Öncelikle belirtmek isteriz ki yönetim kurulu üyelerimizin hepsi kendi iş ve meslek hayatlarında başarılı, kendilerini kanıtlamış ve saygın kişilerdir. Bu nedenle hiçbiri kendilerine kukla muamelesi yapılmasına asla izin vermez, böyle bir durum da söz konusu olmamıştır."

Yönetim kurulu toplantılarının olması gereken sıklıkta yapılmadığının doğru olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir kulübün tarihinde örneği görülmemiş büyük bir ekonomik yük altında olan kulübümüzü bu yükten kurtarmak için Gece Gündüz koşuşturan başkanımızın vakit darlığı nedeni ile bugüne kadar rutin toplantılar yerine zorunlu durumlarda toplantı yapılması uygun görülmüştür. Yönetim kurulu toplantıları sık aralıklarla yapılamadığı için aksayan hiçbir işlem söz konusu değildir. Yönetim kurulu onayı gerektiren hiçbir işlem de yönetim kurulunun onayı alınmaksızın gerçekleştirilmemiştir. Hepimizin ortak dileği, bir an önce kulübümüzün acil ekonomik sorunlarının çözülmesi ve rutin işleyişe dönülmesidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler