TS'de yolcular belli oldu!

Trabzonspor'da iki yabancı oyuncu gözden çıkartıldı.Trabzonspor yönetimi transfer konusunda arayışlarını sürdürürken, teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda takımda forma şansı bulamayan ve kendilerine kulüp bulmaları istenen oyuncularda ne

TS'de yolcular belli oldu!

Trabzonspor'da iki yabancı oyuncu gözden çıkartıldı.

Trabzonspor yönetimi transfer konusunda arayışlarını sürdürürken, teknik direktör Mustafa Akçay'ın raporu doğrultusunda takımda forma şansı bulamayan ve kendilerine kulüp bulmaları istenen oyuncularda netleşmeye başladı.

İLK YOLCU ALANZİNHO VE JANKO

Trabzonspor'da beklenileni veremeyen Alanzinho ve Marc Janko tamamen gözden çıkartıldı.  Mustafa Akçay'ın kadrosunda düşünmediği ve uzun zamandır kadroya almadığı bu oyunculara takım bulmaları konusunda talimat verildi.

Bir yabancı transfer hakkı bulunan bordo-mavili kulüpte iki oyuncunun gönderilerek Akçay'ın istediği yabancılara yer açılacak. Teknik direktör Akçay bu iki oyuncuyu tamamıyle gözden çıakrtırken Alanzinho ve Janko'yu ikinci yarı hazırlık kampı kafilesine dahil etmemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor