TS'de "Öze dönüş" kulübede kaldı!

UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de 21 maç oynayarak ligde şu ana dek en fazla resmi maça çıkan takım olan Trabzonspor'da, Mustafa Akçay'ın eski öğrencileri fazla forma şansı bulamadı.Sezon başında "öze dönüş" hamlesiyle Trabzonspor'a pilot takımı

TS'de "Öze dönüş" kulübede kaldı!

UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de 21 maç oynayarak ligde şu ana dek en fazla resmi maça çıkan takım olan Trabzonspor'da, Mustafa Akçay'ın eski öğrencileri fazla forma şansı bulamadı.

Sezon başında "öze dönüş" hamlesiyle Trabzonspor'a pilot takımı 1461 Trabzon'dan teknik direktör Mustafa Akçay ile gelen sporcular, 21 maç sonunda fazla forma giyemedi.

Bordo-mavili takımda kaleci Fatih Öztürk 21 maçta hiç görev almazken, stoper Caner Osmanpaşa bir maçta 4 dakika, Abdulkadir Özdemir 6 maçta 134 dakika, Kadir Keleş ise iki maçta 180 dakika görev alabildi.

1461 Trabzon'dan gelen oyuncular arasında en fazla forma şansı bulan ise Yusuf Erdoğan oldu.  Sezon başındaki Avrupa maçlarında forma şansı bulamayan genç oyuncu, ilerleyen haftalarda görev almasıyla 15 maçta 785 dakikada sahada kaldı.

Sol kanat oyuncusu, ligde Elazığspor, Avrupa kupalarında Apollon Limassol ve Lazio maçlarında olmak üzere toplam 3 gol kaydetti.

Orta saha oyuncusu Abdülkadir Özdemir de 45 dakika forma giydiği Derry City maçında rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Trabzonspor'un 5 oyuncusunun lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı süreler şöyle

Yusuf Erdoğan:

Lig: Beşiktaş (16 dk), Çaykur Rizespor (17 dk), Kardemir Karabükspor (90 dk), Kayserispor (90 dk), Torku Konyaspor (90 dk), Fenerbahçe (73 dk), Kasımpaşa (90 dk), Sivasspor (90 dk), Elazığspor (30 dk- 1 gol)

UEFA Avrupa Lig: Dinamo Minsk (5 dk), Kukesi (1 dk), Kukesi (60 dk), Limassol (23 dk-1 gol) , Lazio (90 dk-1 gol), Legia Varşova (20dk)

Kadir Keleş:

Lig : Elazığspor (90 dk), Gençlerbirliği (90 dk)

UEFA Avrupa Ligi: -

Abdulkadir Özdemir:

Lig: Sivasspor (30 dk), Fenerbahçe (13 dk), Konyaspor (15 dk), Kayserispor (28 dk)

UEFA Avrupa Ligi: Derry City (45dk-1 gol), Kukesi (3 dk)

Caner Osmanpaşa:

Lig: Kardemir Karabükspor (4 dk)

UEFA Avrupa Ligi: -

Fatih Öztürk

Llig ve UEFA Avrupa Ligi'nde hiç forma giymedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor