TS'de o dönem sona erdi: ARTIK KİMSE...

Bordo-mavili kulübün basın sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, çeşitli yolları kullanarak Trabzonspor'dan artık rahat oyuncu alma döneminin bittiğini söyledi. Aslan, kaleci Onur'un ardından Olcan Adın ile de sözleşme uzatmak istediklerini ifade etti.Trabzonspo

TS'de o dönem sona erdi: ARTIK KİMSE...

Bordo-mavili kulübün basın sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, çeşitli yolları kullanarak Trabzonspor'dan artık rahat oyuncu alma döneminin bittiğini söyledi. Aslan, kaleci Onur'un ardından Olcan Adın ile de sözleşme uzatmak istediklerini ifade etti.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında dış saha maçları dışında çok fazla bir sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, "Bana göre Mustafa Akçay, Türkiye'nin en başaralı teknik adamı. Biz Avrupa Kupaları'na her durumda gideceğiz. Ama biz istiyoruz ki Şampiyonlar Ligi'ne gidelim. Rakiplerimiz ikinci yarıda büyük maçlarını dışarda oynayacak.

Biz evimizde oynayacağız. TFF'nin bizim maç trafiğimizde yaptığı hatalar, hakem hataların yanı sıra Avrupa'da ve Lig'de çok yoğun maç oynamamız, takımımızın yeterli kadrosunun olmaması ve aşırı yorgunluk bütün bunlar puan kayıplarımıza sebep oldu. Biz Avrupa'da oynamasaydık Lig'de ilk 3'de olan bir takımdık. Gençlerbirliği ve Kasımpaşaspor maçlarını kaybetmezdik. Geçtiğimiz sezon şampiyon olan Galatasaray takımı ve bizden 5 kat daha pahalı olan bir takım yenebilseydik puanlarımız aynı olacaktı" ifadesini kullandı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof.Dr. Yakup Aslan, bu sezon gösterdiği performans ile büyük beğeni kazanan Olcan Adın'ın sözleşmesini uzatmayı planladıklarını belirterek, "Onur'dan sonra inşallah Olcan ile de sözleşmeyi uzatacağız. Artık eskisi gibi Galatasaray'mış, Beşiktaş'mış , Fener'miş gelip rahatlıkla biz onu sahadan aldık, yurt dışından aldık gibi numaralarla oyuncularımızı alamaz. Biz bunları yemeyiz artık. Sıkar biraz bu kulüpten oyuncu alıp da götürmek. Bundan sonra biz istersek veririz topçuyu, birileri Eskişehirspor'a da aynısını yapmaya çalışıyor. Bu saygısızlıktır. Bize artık bundan sonra cesaret edipte böyle yapamazlar. Artık o dönemler geçti" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKTİSYENİ MUSAFA HOCA"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay yapılan 'ne taktik oynadığı belli değil' şeklindeki eleştirilen için ise Aslan, "Bana göre yapılan eleştirilerin tam tersi Mustafa Akçay, Türkiye'nin en iyi taktisyenidir. Karşısındaki takıma göre taktik belirliyor ve ne yapacağına karar veriyor. Kendi oyuncusuna göre taktik belirliyor. Elindeki bu takımla bana göre mükemmel bir oyun kurdu" dedi.

Aslan, bordo-mavili taraftarlara da seslenerek "Taraftarlarımız takımlarına sahip çıksanlar, yönetim büyük bir özveri ile çalışıyor. 'Ben yapıya bakmam, sonucu bakarım' deniyor. Bu kulüp kapısına kilit vurulacak durumdaydı. Halen daha tehlike var. Biz bocalasak, ödeyemesek kulüp sıkıntıya girer. Bu kulübü kendi insanları yönetiyor ve kimseye borçlanmıyoruz. Taraftarlarımızı sahaya bekliyoruz.

Fiyatları uygun tutuyoruz yeterki gelsinler diye. Futbolcularımız taraftarlarımızı trübünde görmek istiyor. Boş trübünleri görünce oyuncularımız burukluk hisediyorlar. Eskiye göre daha iyiyiz ve başarıda yakalıyoruz. Taraftarlarımız gelirse işler daha da iyi olacak. Bir kaç sene sonrası insanların grurula izleyeceği bir takım olacak. Çoğu Trabzonlu oyunculardan kurulu bir takım oluşturmayı planlıyoruz. Bazıları bir kaç sene bekleyemem diyor ama 30 sene beklediğimiz unutuluyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor