TS'de kampa Trabzon'dan 8 oyuncu gitti.

Spor Toto Süper Ligin ilk yarısının bitmesi ile birlikte Trabzonspor'da kampa girmek için Antalya'ya gidiyor.Saat 20:40'da Trabzon Havalimanından tarifeli uçak ile Antalya'ya gidecek olan Trabzonspor'da eksikler gözden kaçmadı. Havalimanında sadece teknik

TS'de kampa Trabzon'dan 8 oyuncu gitti.

Spor Toto Süper Ligin ilk yarısının bitmesi ile birlikte Trabzonspor'da kampa girmek için Antalya'ya gidiyor.

Saat 20:40'da Trabzon Havalimanından tarifeli uçak ile Antalya'ya gidecek olan Trabzonspor'da eksikler gözden kaçmadı. Havalimanında sadece teknik direktör Mustafa Akçay, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Yusuf Erdoğan, Kadir Keleş, Abdulkadir Özdemir, Zeki Yavru ile birlikte alt yapıdan çağırılan İbrahim Demir ve Recepağa Özkanca isimli oyuncular gidiyor.

Takımın geri kalanının ise İstanbul'dan uçakla Antalya'ya geçeceği öğrenildi.

Öte yandan Çaykur Rizespor'un futbolcusu Sercan Kaya'da havalanındaydı. Sercan Kaya uçak saatini beklerken eski takım arkadaşları ile hasret giderdi.

Trabzonspor eski kaptanı Tolga Zengin'de lig arasındaki izinden faydalanarak Trabzon'a gelmişti. Zengin'de akşam saatlerinde Trabzon'dan İstanbul'a uçtu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor