TS'de kadroya giremiyor ama...

Trabzonspor'da kadroya giremeyen ve bu sezon yanlızca bir maçta forma giyen Sol Bamba Fildişi Sahilleri'nde ilk 11'de forma giymeye devam ediyor.  Stoperde formayı kaptırmayan Bamba'nın partneri de Trabzonspor'un tecrübeli yıldızı Didier Zokora oldu. Trab

TS'de kadroya giremiyor ama...

Trabzonspor'da kadroya giremeyen ve bu sezon yanlızca bir maçta forma giyen Sol Bamba Fildişi Sahilleri'nde ilk 11'de forma giymeye devam ediyor.  Stoperde formayı kaptırmayan Bamba'nın partneri de Trabzonspor'un tecrübeli yıldızı Didier Zokora oldu. Trabzonsporlu ikili takımın savunmasını ayakta tutmayı başararak galibiyete katkıda bulundu.

Karşılaşmayı 3-1 kazanan Fildişi Sahilleri'nin gollerini Drogba, Gervinho, S.Kalou atarken Senegal'in tek sayısını ise Papiss Cisse kaydetti.

Bu sonucun ardından Fildişi Sahilleri Dünya Kupası yolunda büyük bir avantaj yakaladı. İki takım Çarşamba günü Senegal’de rövanş maçına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor