TS'de 5 futbolcuya teklif yağıyor!

 Trabzonspor’da sezonun ilk yarısında beklenen performansı sergileyemeyen yerli oyunculardan Soner Aydoğdu, Aykut Akgün, Caner Osmanpaşa, Abdülkadir Özdemir ve Giray Kaçar’a teklif yağıyor.Bir çok Süper Lig takımının bu futbolcuları için Trabzonspor’un ka

TS'de 5 futbolcuya teklif yağıyor!

 Trabzonspor’da sezonun ilk yarısında beklenen performansı sergileyemeyen yerli oyunculardan Soner Aydoğdu, Aykut Akgün, Caner Osmanpaşa, Abdülkadir Özdemir ve Giray Kaçar’a teklif yağıyor.

Bir çok Süper Lig takımının bu futbolcuları için Trabzonspor’un kapısını çalarak resmi teklif yaptığı, Akçay’ın da alternatifleri alınması durumunda bu futbolculardan bazılarının kiralık olarak verilmesine sıcak baktığı öğrenildi. Özellikle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Giray Kaçar’ın bonservisi ile verilmesi konusunda ise görüşmeler sürüyor. Bu arada Alanzinho ve Janko için ise resmi teklif gelmediği ancak bazı kulüplerin nabız yokladığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler