TS Yöneticisine camiadan tepki

Trabzonspor  Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan'ın Fenerbahçe Spor Kulübü, hakkında söylediği sözlere tepki yağmaya devam ediyor.Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü  Aslan’ın  “Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. 190 tril

TS Yöneticisine camiadan tepki

Trabzonspor  Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan'ın Fenerbahçe Spor Kulübü, hakkında söylediği sözlere tepki yağmaya devam ediyor.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü  Aslan’ın  “Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. 190 trilyon civarında nakit para lazımdı. Biz 4 ayda 80 trilyon ödedik. Aralarında Fenerbahçeli iş adamları da var. Hatta bir Fenerbahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım."  şeklindeki sözleri  ortalığı birbirine katarken Trabzonspor’u da zor duruma düşürdü

Daha önce kulüpte hiçbir biriminde görev almayan ve yönetime girer girmez basın sözcülüğü gibi önemli bir görev üstlenen Aslan’ın, Trabzonspor’da basın sözcülüğü gibi önemli bir görevin sorumluluğu ile uyuşmayacak şekilde ve sık sık her konuda acemice ve gereksiz açıklamaları Trabzonspor camiasında tepkilere neden oluyor.

Basın sözcüsü  ve başkan yardımcısı Aslan’ın   Fenerbahçe kulübü hakkında sarf ettiği bu sözlerin ardından Fenerbahçe kulübü sert bir açıklama yaparken Trabzonspor’da zor durumda kaldı.  Acemice açıklamaları nedeniyle Trabzonspor’u ateşin içine atan  Aslan hem gereksiz hem de içi dolu olmayan bu açıklamaları nedeniyle kulüpte zor duruma düştü

Trabzonspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü  Aslan’ın ekonomik sorunlar yaşayan  bordo mavili ekibin bu sorununa çözüm üretmek yerine gereksiz açıklamalar yapması kafaları karıştırırken Trabzonspor’u  açıklamalarıyla  hangi konuma koyduğunun farkında olup olmadığı ise bilinmiyor.

Bordo Mavili kulübü yaptığı gereksiz açıklama ile zor duruma düşüren Başkan Yardımcısı ve  Basın sözcüsü Yakup Aslan’a Trabzonsporlu taraftarlarda  tepki göstermeye başladı .

Taraftarlar sosyal paylaşım sitelerinden  Aslan’a tepki gösterirken  profesör ünvanlı birinin düşünmeden sarf edilen  sözler nedeniyle Trabzonspor’u gereksiz polemiklerin içine çekme  ve zor durumda bırakma hakkı olmadığını belirttiler.

Taraftarlar  Trabzonspor basın sözcüsünün ir kulüpte görev almaması   ağzından çıkacak kelimelere dikkat etmesi gerektiği konusunda ortak tavır alırken  Aslan’ın henüz kulüp basın sözcülüğü  bu açıklamalarının  yersiz , zamansız ve gereksiz olduğu yönünde görüş bildiriyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor