TS Taraftarından Tuzcuoğlu'na bir tepki daha

Bursa'da bir panelde konuşmayapacak olan Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu'na Trabzonspor taraftarları tepki gösterdi. Bursa'da, 224 Bursa ve Bursaspor'a gönül verenler Derneği ve Spor Hukuku Enstitüsü derneği tarafından 6222 yasa ve Spor'da şiddet ko

TS Taraftarından Tuzcuoğlu'na bir tepki daha
Bursa'da bir panelde konuşmayapacak olan Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu'na Trabzonspor taraftarları tepki gösterdi.
 
Bursa'da, 224 Bursa ve Bursaspor'a gönül verenler Derneği ve Spor Hukuku Enstitüsü derneği tarafından 6222 yasa ve Spor'da şiddet konulu bir panel düzenlendi. Panele katılımcı olarak Alpay Köse, Spor Hukuku Enstitüsü Onursal Başkanı, İstanbul Spor Hukuku Cumhuriyet Savcısı, Bursa Spor Hukuku Cumhuriyet Savcısı ve Tahkim Kurulu başkanı Engin Tuzcuoğlu katıldı.
 
 
 
Giriş konuşmasını Bursa Barosu başkanın yaptığı panelde, Bursa Spor hukuku Enstitüsü Onursal Başkanı bir konuşma yaptı. ardından Avukat alpay Köse 6222 nolu yasasın getirdikleri götürdükleri ile ilgili 20 dakikalık bir sunum yaptı. ardından İstanbul Spor Hukuku Cumhuriyet Savcısı bir konuşma yaptı ve konuşma sırası Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu'na geldiğinde ise Trabzonspor taraftarları konuşmaya müdahale etti.
 
Trabzonspor taraftarı Kazım Gündoğan panelde Engün Tuzcuoğlu konuşmasını yapmaya başlayacağı sırada oturduğu yerden kalkarak konuşmacıların oturduğu masaya doğru yöneldi. Panele katılan diğer konuşmacılardan paneli böldüğü için özür dileyen Gündoğan dünyanın en büyük şikesini Türkiye'de aklayan Tahkim Kurulunun Başkanı olan Avukat Engin Tuzcuoğlu'nun spor'da şiddet konulu bir panelde konuşmacı olarak bulunmasını esefle kınadığını ve protesto amacı ile salonu terkettiğini söyledi. 
 
Yaşanan bu olay üzerine hemen müdahale eden polis ekipleri ve katılımcı Bursaspor taraftarları Kazım Gündoğan ve arkadaşlarını dışarı çıkardılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor