TS Taraftarı yeni eylem hazırlığında

Bordo-Mavili taraftarların önceki TFF binası önünde gerçekleştirdiği şike ve kupa protestosu büyük yankı buldu. Federasyonun herhangi bir adım atmaması halinde 10 bin kişinin katılacağı bir eylem daha yapılacak.Trabzonsporlu taraftarların dün Türkiye Futb

TS Taraftarı yeni eylem hazırlığında

Bordo-Mavili taraftarların önceki TFF binası önünde gerçekleştirdiği şike ve kupa protestosu büyük yankı buldu. Federasyonun herhangi bir adım atmaması halinde 10 bin kişinin katılacağı bir eylem daha yapılacak.

Trabzonsporlu taraftarların dün Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki merkez binası önünde gerçekteştirdiği protesto tüm Türkiye’de büyük yankı buldu. Şike ve kupa olaylarından dolayı federasyonu protesto eden taraftarların, daha geniş kapsamlı bir organizasyon çalışmasına başladığı öğrenildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu Yaptığı açıklamada yürüyüş için, “Bu bir ihtar” cümlesi kullanmıştı ve eyleme destek vermişti. Bir süre federasyonun adım atmasını bekleyecek olan taraftar derneklerinin herhangi bir adım atılmaması halinde hem İstanbul’dan hem de çevre illerden gelecek taraftarların katılımıyla dev bir eyleme imza atacağı öğrenildi. Henüz tarihi belli olmayan protestoya 10 bine yakın kişinin katılacağı ifade ediliyor.

KUPAMIZ VERİLECEK!

Taraftarlar, adalet yerine gelene kadar bu yoldan asla dönmeyeceklerini belirterek, “Şike ve teşvik yoluyla çalınan şampiyonluk kupamız mutlaka bize verilecek. Haksızlıklar son bulana kadar bu mücadelemiz her zaman sürecek. Bu nedenle federasyonu göreve çağırıyoruz. Biz sadece temiz bir futbol istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor