TS son iki sezonu geçecek

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftada 1 puan alabilen Trabzonspor, kötü geçen döneme rağmen yarın sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçında yenilmemesi halinde son 2 sezondan daha çok puanla devre arasına girmiş olacak.Teknik direktör Şenol Gün

TS son iki sezonu geçecek

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftada 1 puan alabilen Trabzonspor, kötü geçen döneme rağmen yarın sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçında yenilmemesi halinde son 2 sezondan daha çok puanla devre arasına girmiş olacak.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında ilk yarıyı 24 puanla kapatan Trabzonspor, bu sezon aynı puanla girdiği son haftada Medical Park Antalyaspor karşısında beraberlik veya galibiyet alması halinde son 3 sezon içerisinde en fazla ilk yarı puanını elde edecek.

2011-2012 sezonunda ilk yarıda 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 24 puanla kapatan Karadeniz ekibi, 2012-2013 sezonunda da yine 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle aynı puanı toplamıştı.

Bordo-mavililer, bu sezon ise 16 hafta sonunda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle son hafta öncesi 24 puanda bulunuyor.

3 hafta sonra galibiyet istiyor

Trabzonspor, ligde 3 hafta sonra kazanarak devre arasına galibiyetle girmek istiyor.

Ligde en son sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yendikten sonra, Gaziantepspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan, Bursaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan, geçen hafta da İstanbul'da Galatasaray'a 2-1 yenilen bordo-mavililer, ilk yarının son haftasında kötü gidişatına son vermeye çalışacak.

İŞTE MUHTEMEL 11

Bordo-mavili takımda, kart cezalısı Colman ile izin alarak ülkelerine giden Janko ve Alanzinho, maç kadrosunda yer alamayacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Olcan, Yusuf, Malouda ve Henrique ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor