TS istedi bakın nereye gitti?

Trabzonspor'un bir süredir transferi için girişim yaptığı Tunay Torun tercihini Kasımpaşa'dan yana yaptı.Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan açıklamada, Tunay Torun'un kendisini 3,5 yıllığına lacivert-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladığı bildirildi.T

TS istedi bakın nereye gitti?

Trabzonspor'un bir süredir transferi için girişim yaptığı Tunay Torun tercihini Kasımpaşa'dan yana yaptı.

Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan açıklamada, Tunay Torun'un kendisini 3,5 yıllığına lacivert-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladığı bildirildi.

Tunay Torun, Kasımpaşa Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamasında, lacivert-beyazlı kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Benim için Kasımpaşa'ya gelmek çok büyük bir olay. Zaten gelen tekliflerden sonra ilk tercihim burası olmuştu. Tesisleri de gezme şansım oldu, açıkçası böylesini hiçbir kulüpte görmedim. Olağanüstü bir tesis. İnşallah benim ve yeni takımım açısından her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.
tunay.jpg
Tunay, profesyonel kariyerine Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Hamburg takımında başladı. 2011-2012 sezonunda Hertha Berlin formasını giyen Tunay, iki sezondur Stuttgart'ta oynuyordu.

2005 yılından bu yana Türk Milli Takımlarında yer alan Tunay, 9 kez A Milli Takım, 47 kez de genç milli takım formalarını giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor