TS Hentbol takımı başkanı maçı değerlendirdi

Trabzonspor Hentbol takımı başkanı Nejmi Keskin maçı haber61.net’e değerlendirdi. Keskin maç hakkında şunları söyledi:“Maç tamamen hakem katliamıydı. Yanlış verilen kararlar bizi çok olumsuz etkiledi. Hatalar bize 15-20 sayıya patladı. Onun dışında Ankara

TS Hentbol takımı başkanı maçı değerlendirdi

Trabzonspor Hentbol takımı başkanı Nejmi Keskin maçı haber61.net’e değerlendirdi. Keskin maç hakkında şunları söyledi:

“Maç tamamen hakem katliamıydı. Yanlış verilen kararlar bizi çok olumsuz etkiledi. Hatalar bize 15-20 sayıya patladı. Onun dışında Ankara Büyükşehir Belediyeyi değerlendirecek olursam da pek iyi şeyler söyleyemiyecem. Maç boyunca çirkef davranışlarda bulunan bir takım vardı karşımızda. Bu oyunada yansıdı. Özellikle kırmızı kart gören iki sporcunun soyunma odasına girmeyip sahayı gören bir yerden maçı izlemesi seyirciyi tahrik etti. Yapılan tüm uyarılara rağmen içeri girmeyen iki sporcu maçın iyice gerilmesine yol açtı. Onun dışında tribünde de ufak bir tatsızlık yaşandı ama sonradan tatlıya bağlandı. Ankara Belediye’nin yönetimiyle bir taraftarımız arasında sözlü münakaşa yaşandı. Ama diğer taraftarların araya girmesiyle olay tatlıya bağlandı.

Takımımız maç boyunca iyi performans sergiledi. Mücadeleden memnunum. Tabi ki takımın takviyeye ihtiyacı var. Önümüzde milli takım arası olacak. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. ”

TRABZONSPOR YÖNETİMİN VE TEKNİK HEYETİN DESTEĞİ BİZİ MUTLU ETTİ

Öte yandan maçı izlemeye gelen Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri Engin Kara ve Mehmet Terzi ile Teknik heyetten Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Turgay Karslıoğlu ve sabah antremana katılan futbolcular hentbol takımını yalnız bırakmadı. Keskin ve teknik heyetin bu tavrından oldukça memnun olduklarını dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Trabzonspor yönetiminin ve teknik heyetinin kalkıp destek için buraya gelmesi bizi oldukça memnun etti. Özellikle oyuncularımıza da oldukça moral veren bu olay, Trabzonspor’un birlik ve beraberlik içinde bir aile olduğunun da kanıtıdır. Özellikle başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’nun alt yapıya desteği oldukça büyük. Bizde onla birlikte gerekli görüşmeleri yapıyoruz.  İnşallah hentboldada çok iyi başarılara imza atacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor