TS GS'ye karşı kazanamıyor

Galatasaray karşısında son galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul’da, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta 1-0’lık sonuçla alan Karadeniz temsilcisi kazandı.Daha sonra oynanan 6 maçtan 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ayrıld

TS GS'ye karşı kazanamıyor

Galatasaray karşısında son galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul’da, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta 1-0’lık sonuçla alan Karadeniz temsilcisi kazandı.

Daha sonra oynanan 6 maçtan 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ayrıldı. Geçen sezon Lig Grubu’nda yapılan maçlarda Galatasaray, Trabzon’da 3-0 galip gelirken, İstanbul’daki karşılaşma 1-1 bitti.

Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda ise Galatasaray deplasmanda 4-2 kazandı. İstanbul’daki maç golsüz berabere sona erdi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maç 0-0 berabere biterken, İstanbul'da oynanan maçı ise sarı-kırmızılı takım 2-0 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor