TS gözünü Guidetti'ye dikti

Trabzonspor transfer döneminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Spor Toto Süper Lige verilen arada hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da transfer çalışmalarıda tüm hızıyla sürüyor. Yönetim bir çok oyuncu ile görüştüklerini b

TS gözünü Guidetti'ye dikti

Trabzonspor transfer döneminde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Spor Toto Süper Lige verilen arada hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da transfer çalışmalarıda tüm hızıyla sürüyor. Yönetim bir çok oyuncu ile görüştüklerini belirtsede gündemde Diouf ve Cardozo isimleri ön plana çıkıyor. Ancak Trabzonspor işini şansa bırakmaya niyeti yok.

Bu iki isme yönelik yapılan transfer çalışmalarında olumsuz sonuç alınması halinde bu sefer alternatif olarak Manchester City'nin genç forveti John Guidetti gündeme alınacak. Trabzonspor bu oyuncuyu sezon başındada görüşmeler yapmıştı ancak sakatlığı nedeni ile transfer gerçekleşmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor