TS Divan Kurulu'ndan Başkana destek!

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Fenerbahçe maçında dik duran futbol takımı ile birlikte dik duruş sergileyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Trabzonspor camiasını mutlu ettiğini söyledi.Fenerbahçe, Trabzonsp

TS Divan Kurulu'ndan Başkana destek!

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, Fenerbahçe maçında dik duran futbol takımı ile birlikte dik duruş sergileyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Trabzonspor camiasını mutlu ettiğini söyledi.


Fenerbahçe, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrası sessiz kaldıkları yönünde eleştirilere maruz kalan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak,sessizliğini bozarak önemli açıklamalarda bulundu.


Özbak, gerek saha içinde gerek saha dışında Trabzonspor futbol takımının oynadığı oyun, başta sayın başkan olmak üzere yönetim kurulunu dik duruşu bordo-mavili camiayı mutlu ettiğini belirterek, "Olayları televizyonlardan takip ederken başkan yardımcısı sayın Sebahattin Çakıroğlu'un aradım. Ardından sayın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu aradım. Her ikisinin de telefonları çalmasına rağmen bana dönüş yapmadılar. Yaşanan olaylardan ötürü makul gördüm. Ertesi gün başkanı yine ben aradım. Kendisine şunu söyledim,'Ben geçmiş olsun diliyorum aslında geçmiş olsun dilemiyorum.

Saha içersinde takımınız yüreklilik gösterip cesur oynadı. Saha dışında da her zaman olduğu gibi Fenerbahçe camiası sadece İstanbul'da değil Trabzon'da da kendi taşlatarak suç istismarı yapan bir camia, dışarıda da siz dik duruşunuzu aynen sergileyerek Trabzonspor camiası olarak bir güç sergilediniz. Hem sonucu hem de duruşunuzu tebrik ediyorum. Dedim ve arkasından da kendisine 30 Ekim'de yapılacak Divan Genel Kurulu hakkında bilgi verdim' ifadesini kullandı. Ben bu bağlamda basın açıklaması yapabilir miyiz diye fikir taşırken, Trabzonspor yönetim kurulu resmi internet sitesinde Fenerbahçe kulübünün açıklamalarına cevap verdi. Ben de bu açıklamaları 3. kez okudum. Yapılan açıklama bana göre çok güzeldi."şeklinde konuştu.


Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara'ın sosyal medya üzerinden ‘Yaşanan olaylar sonrası Divan Kurulu neden susuyor’ şeklinde yaptığı açıklamaları da değerlendiren Özbak, “Engin beyin böyle bir düşüncesi olabilir. Sipariş bir açıklama olduğunu sanmıyorum kendince böyle bir düşüncesi olabilir. Trabzonspor yönetimi kurulu ülkeyi doyurucu açıklamasını resmi siteden yaptı. Ortamı germeye gerek yok diye düşündüm. Fenerbahçe Kulübünün bir divanı var. Onlar herhangi bir açıklamaları olmadı ki biz onlara misilleme olarak bir açıklama yapalım. Bizim yaklaşım tarzımız budur" dedi.


CAS, UEFA ve Mahkeme Şike konusunda kararını vermesine rağmen TFF’in bu konuda her hangi bir karar vermediğini belirten Özbak, “Durum böyle devam eder ve halen bir karara varılamaz ise iki takım zaman içerisinde maç yapamaz hale gelir. UEFA CAS'ın kararlarından sonra TFF’in adım atma konusunda eli güçlenmiştir. Aksi durum devam etmesi halinde stadyumlarda istenmeyen olaylar yanabilir. Adalet herkese lazım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor