TS Başkanına İNDİRİM müjdesi!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçından sonra yaşanan olayların cezası ilginç (!) bir şekilde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na kesilmişti. Şimdi ise kesilen "uyduruk" cezaya dalga geçercesine indirim geldi!.. Tahkim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda,

TS Başkanına  İNDİRİM müjdesi!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçından sonra yaşanan olayların cezası ilginç (!) bir şekilde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na kesilmişti. Şimdi ise kesilen "uyduruk" cezaya dalga geçercesine indirim geldi!.. 

Tahkim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle PFDK tarafından İbrahim Hacıosmanoğlu'na verilen 30 gün hak mahrumiyeti cezasını 20 güne indirdi. Aynı nedenle 22 bin lira para cezası alan Hacıosmanoğlu'nun bu cezasının da 14 bin 667 lira şeklinde  düzeltilerek onandığı bildirildi.

Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un 10 bin lira para cezasını onarken, resmi siteden sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle verilen 70 bin lira para cezasını da 46 bin 666 liraya indirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler