Transfer bombası patladı

Ve büyük transfer artık noktalandı! Borussia Dortmund ile Haziran 2014’te sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki Polonyalı golcü Robert Lewandowski, Bayern Münih ile anlaştı.Bild’in haberine göre, Lewandowski, Bayern’e 5 yıllık imzayı attı. Yıldız golcü

Transfer bombası patladı

Ve büyük transfer artık noktalandı! Borussia Dortmund ile Haziran 2014’te sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki Polonyalı golcü Robert Lewandowski, Bayern Münih ile anlaştı.

Bild’in haberine göre, Lewandowski, Bayern’e 5 yıllık imzayı attı. Yıldız golcü, önümüzdeki sezondan itibaren Bayern Münih formasını terletecek. Sözleşmeyle ilgili detaylar da geliyor. Lewa'nın yıllık 11 milyon Euro alacağı iddia edilmekte.

Polonyalı yıldız, bugün Münih’e gelip Bayern Münih’in doktoru Hans Müller-Wohlfahrt’ın kontrolünden geçmişti. Ayrıntılar burada

2010’da Lech Poznan’dan Borussia Dortmund’a gelen Lewandowski, bugüne kadar çıktığı 163 maçta 91 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler