Trabzon'un yol haritası belli olacak!

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftası’nda sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında ligdeki kötü performansını sonlandırarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.Ligde ve Avrupa'da 1 hafta içerisinde evinde 3 maç oynayacak olan

Trabzon'un yol haritası belli olacak!

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftası’nda sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında ligdeki kötü performansını sonlandırarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.Ligde ve Avrupa'da 1 hafta içerisinde evinde 3 maç oynayacak olan Trabzonspor'un yol haritasıda şekillenmiş olacak.


24 Kasım Pazar günü sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, Milli Takımlarda bulunan oyuncuların dönmesiyle birlikte dış dünyaya kapılarını kapattı. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde, Mustafa Akçay yönetiminde Eskişehirspor maçının taktik ve fizik olarak tam kapasite hazırlanarak, ligdeki istikrarsız performansını sonlandırmak ve Eskişehirspor maçıyla yeniden yükselişe geçmek için kolları sıvayan Karadeniz ekibi taraftarı önünde alacağı galibiyetle UEFA Avrupa Kupası'nda evinde konuk edeceği Apollon Limassol maçına moralli çıkmak istiyor.

TRABZONSPOR'UN YOL HARİTASI ŞEKİLLENECEK
Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da 1 hafta içerisinde 3 maç oynayacak olan Trabzonspor büyük ölçüde yol haritasını da belirlemiş olacak. 24 Kasım Pazar günü sahasında Eskişehirspor'u, 28 Kasım Perşembe günü Apollon Limassol'u ve 1 Aralık Pazara günü Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçların sonuçlarına göre ligdeki ve Avrupadaki yol haritası büyük bir oranda belirlenmiş olacak. Apollon Limassol galibiyetiyle Avrupa'da bir üst turu garantileyecek olan bordo-mavili takım ligde iki maçta alacağı 6 puan ile yarışa yeniden büyük bir ortağı olmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler