Trabzon'un transferdeki önceliği...

 Bordo-Mavili ekibin yardımcı antrenörü Hami Mandıralı, Avrupa'daki başarıları ve bundan sonraki sürece dair beklentilerini anlattı... Sezon başından bu yana tüm iyi niyetleriyle çalıştıklarını ve ortaya güzel bir eser çıkarmaya uğraştıklarını söyleyen Tr

Trabzon'un transferdeki önceliği...
 
Bordo-Mavili ekibin yardımcı antrenörü Hami Mandıralı, Avrupa'daki başarıları ve bundan sonraki sürece dair beklentilerini anlattı...
 
Sezon başından bu yana tüm iyi niyetleriyle çalıştıklarını ve ortaya güzel bir eser çıkarmaya uğraştıklarını söyleyen Trabzonspor’un efsane ismi, “Herkes gibi ben de Trabzonspor takımının daha fazla ilgi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak olmuyor, neden bilmiyorum. Biz gelenlere teşekkür ediyor, diğer taraftarlarımızı da stada çekmek için çalışıyoruz” dedi.
 
Devre arasında yaşanacak transfer hareketliliğini de değerlendiren Hami Mandıralı, “Biz sezon başından bu yana hep aynı şeyi söyledik, önceliğimiz golcü. Bu konuda çalışmalar olduğunu biliyoruz. Tabi diğer bazı noktalara da alternatifleri geliştirmek adına takviye yapılırsa güzel olur. Yönetimimizin atacağı adımları bekliyoruz” mesajını gönderdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor