Trabzon'un istediği golcü satılık listesinde!

Mustafa Akçay’ın ısrarla istediği Mame Biram Diouf için Trabzonspor girişimlerini sürdürürken, Hannover cephesinden ilginç haberler geliyor. Takımın yeni teknik patronu Tayfun Korkut, “Diouf çok kaliteli bir golcü. Onu satarsak yerini dolduramayız. Diouf’

Trabzon'un istediği golcü satılık listesinde!

Mustafa Akçay’ın ısrarla istediği Mame Biram Diouf için Trabzonspor girişimlerini sürdürürken, Hannover cephesinden ilginç haberler geliyor. Takımın yeni teknik patronu Tayfun Korkut, “Diouf çok kaliteli bir golcü. Onu satarsak yerini dolduramayız. Diouf’un da kalmaktan yana olduğuna inanıyorum. Bu nedenle gitmesini istemiyorum” ifadelerini kullandı. Korkut’un bu sözleri, dün birçok basın organında, “Trabzonspor’a kötü haber” başlığıyla yer buldu. Ancak Hannover cephesinde yaşanan gelişmeler çok farklı.

"Satmazsak serbest kalır"
 Kulübün sportif direktörü Dirk Dufner, daha önce yaptığı açıklamayı tekrarladı, “Diouf’un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kendisi bize kalmak istemediğini, bu nedenle sözleşme yenilemeyeceğini söyledi. Ara transfer döneminde onunla yollarımızı ayıracağız yoksa sezon sonunda serbest kalacak” ifadelerini kullandı. Kulübün başkanı Martin Kind ise benzer sözler söyledi. Kind, “Diouf iyi bir futbolcu ama sezonun ikinci devresinde bizimle olacağını sanmıyorum” diye konuştu.

Alman ekibinde bu gelişmeler yaşanırken, Bordo-Mavililer de işi bitirmek için kolları sıvadı. Antalya’da kamp yapan Hannover’in yetkilileriyle temas kuran yönetim, bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro’ya kadar çıkacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor