Trabzon'un gelirlerinde büyük artış!

 Turköz, "Biz göreve geldikten sonra satışlarımız yüzde 200 arttı. TS Clubları nasıl geliştiririzin çalışmasını yapacağız. Skora bağlı satış yapmak istemiyoruz. Takım kaybettiğinde satışlar azalmamalı" dedi.TS CLUB'LARDA KAFE DE OLACAKTürköz, TS Club'ları

Trabzon'un gelirlerinde büyük artış!

 Turköz, "Biz göreve geldikten sonra satışlarımız yüzde 200 arttı. TS Clubları nasıl geliştiririzin çalışmasını yapacağız. Skora bağlı satış yapmak istemiyoruz. Takım kaybettiğinde satışlar azalmamalı" dedi.

TS CLUB'LARDA KAFE DE OLACAK
Türköz, TS Club'ları sadece ürün satılan yer olmaktan çıkartıp kafe tarzına da dönüştüreceklerini vurguladı. Bordo-mavili yönetici, "Yeni açacağımız mağazalarımızda insanlar alışverişini yapacak, ardından da kafede oturup zamanını geçirecek. Lisanslı beyaz eşya üretimi dahi yapmayı planlıyoruz. Bu konuda yoğun çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler