Trabzonspor'un TFF'den şok isteği!

Üstelik bu isteğin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun tescil iptali başvurusunu görüştüğü güne denk gelmesi daha da anlamlı bulundu. Buna göre Trabzonspor Kulübü, 15.11.2013 tarihli yazısıyla federasyondan avans talep etti. Genel Müdür Metin Kazancıoğl

Trabzonspor'un TFF'den şok isteği!
Üstelik bu isteğin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun tescil iptali başvurusunu görüştüğü güne denk gelmesi daha da anlamlı bulundu.
 
Buna göre Trabzonspor Kulübü, 15.11.2013 tarihli yazısıyla federasyondan avans talep etti.
 
Genel Müdür Metin Kazancıoğlu imzasıyla Futbol Federasyonu Başkanlığı'na sunulan yazıda kulübün nakit ihtiyacı olduğuna işaret edilerek, 2013-2014 futbol sezonunda doğan hakedişler kapsamında kulübün temlik hesabına avans ödemesi yapılması istendi.
 
Ancak yazıda avans miktarının belirtilmediği öğrenildi. Yönetimin tescil başvurusu talebinin görüşüleceği günde federasyondan avans talep etmesi farklı yorumlara yol açtı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor