Trabzonspor'un rakibine bir darbe daha!

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Lazio deplasmanda Atalanta’nın konuğu oldu.Atalanta sahaya Consigli, Stendardo, Lucchini, Bellini, Grosso, Bonaventura, Moralez, Carmona, Cigarini, Raimondi, Denis 11’i ile çıktı.Lazio ise Marchetti, Cia

Trabzonspor'un rakibine bir darbe daha!

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Lazio deplasmanda Atalanta’nın konuğu oldu.

Atalanta sahaya Consigli, Stendardo, Lucchini, Bellini, Grosso, Bonaventura, Moralez, Carmona, Cigarini, Raimondi, Denis 11’i ile çıktı.

Lazio ise Marchetti, Ciani, Biglia, Cavanda, Anderson, Hernanes, Lulic, Onazi, Cana, Perea, Floccari 11’i ile sahadaki yerini aldı. Miroslav Klose de uzun bir sürenin ardından ilk defa yedek kulübesindeki yerini aldı.

Atalanta dakika 42’de Cigarini’nin golüyle 1-0 öne geçerken bu gole cevap 53’te Perea’dan geldi ve Lazio durumu 1-1’e getirdi.

Maçın son 10 dakikasına bu skorla girilirken 84’te Denis’in attığı golle Atalanta bir kez daha öne geçti ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Atalanta bu skorla puanını 12’ye yükseltirken Lazio ise 11’de puanda kaldı ve zirveden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor