Trabzonspor'un muhtemel Bursa 11'i!

Trabzonspor, yarın sahasında oynayacağı Bursaspor’u mağlup ederek geçen hafta Gaziantepspor deplasmanında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor.UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nu lider olarak tamamlayıp bir üst tura çıkmaya hak kazanan Trabzonspor'da sakatlığı dev

Trabzonspor'un muhtemel Bursa 11'i!

Trabzonspor, yarın sahasında oynayacağı Bursaspor’u mağlup ederek geçen hafta Gaziantepspor deplasmanında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nu lider olarak tamamlayıp bir üst tura çıkmaya hak kazanan Trabzonspor'da sakatlığı devam eden Kadir Keleş ile kart cezalısı olan Zokora, görev yapamayaca. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın Lazio maçındaki 11’den çok fazla değişiklik yapmasının beklenmediği bildirildi.

Bu arada Mustafa Akçay, oyuncularını Bursaspor’un etkili hücum elemanlarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Muhtemel ilk 11'ler

TRABZONSPOR

Onur– Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Olcan, Colman, Aykut Akgün, Yusuf, Malouda, Henrique

SAKAT: Kadir Keleş

CEZALI: Zokora


BURSASPOR

Frey- Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Murat, Şamil, Musa, Ferhat, Belluschi, Sestak

SAKATLAR: Basser, Pinto, Ozan İpek

CEZALI: Kazım Kazım

BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 10 TL, Maraton: 20 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP:150 TL, VIP Özel A: 2000 TL, VIP Özel C: 300 TL, Misafir seyirci: 20 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler