Trabzonspor'un golcüsü İtalyada mı

İtalyan Skay Sport Trabzonspor’un Floccarı ile ile ilgilendiğini yazdı.Süper Lig'deki inişli çıkışlı grafiğine nazaran UEFA Avrupa Ligi'nde kusursuz bir oyun sergileyen Trabzonspor, son 32 turunda Juventus'a karşı zorlu iki sınav verecek.Bordo-mavili ekip

Trabzonspor'un golcüsü İtalyada mı

İtalyan Skay Sport Trabzonspor’un Floccarı ile ile ilgilendiğini yazdı.

Süper Lig'deki inişli çıkışlı grafiğine nazaran UEFA Avrupa Ligi'nde kusursuz bir oyun sergileyen Trabzonspor, son 32 turunda Juventus'a karşı zorlu iki sınav verecek.

Bordo-mavili ekip ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına ise başladı. Sky Sport İtalya'nın haberine göre, Trabzonspor, Lazio'nın 32 yaşındaki forveti Sergio Floccari ile ilgileniyor.

Fırtına'nın golcü isme yıllık 1,5 milyon eurodan üç senelik kontrat sunduğu, kulübüne ise bonservisi için 3 milyon euro ödemeye hazır olduğu haberde yer almakta.

 

Bu sezon 20 kez sahaya çıkan Floccari, dört gol atıp bir de asist yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor