Trabzonspor'un eski golcüsü yine tutunamadı!

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ancak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Gökhan Ünal Karabükspor'da da tutunamadı.Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, golcü oyuncuları Gökhan Ünal ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.Kardemir Karabü

Trabzonspor'un eski golcüsü yine tutunamadı!

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen ancak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Gökhan Ünal Karabükspor'da da tutunamadı.

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, golcü oyuncuları Gökhan Ünal ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de 7 karşılaşmada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşmada forma giyinen, lig karşılaşmalarında 2 gol kaydedebilen, sezon öncesi sözleşmesini bir yıl daha uzattığı 31 yaşındaki Gökhan Ünal yollarını ayırdı. Asbaşkan Ahmet Gölbek, Gökhan Ünal ile karşılıklı olarak yollarını ayırdıklarını açıklayarak, "Kulübümüze verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Bundan sonraki futbol yaşantısında kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler