Trabzonspor'un başvurusu yanlış!

Trabzonlu hukukcular Trabzonspor’un TFF’ye müracaadının yanlış olduğunu söylediler. İşte o açıklama:"TFF’ye gereksiz başvuru yanlış başvuru yaparsan reddedilir. TFF zaten bunu onamamak için herşeyi yapıyordu. Burada bir sonuç çıkmayacağı önceden belliydi.

Trabzonspor'un başvurusu yanlış!

Trabzonlu hukukcular Trabzonspor’un TFF’ye müracaadının yanlış olduğunu söylediler. İşte o açıklama:

"TFF’ye gereksiz başvuru yanlış başvuru yaparsan reddedilir. TFF zaten bunu onamamak için herşeyi yapıyordu. Burada bir sonuç çıkmayacağı önceden belliydi. TFF’ye bu şekilde müracaat edilmemeliydi. Yapılan itirazın hiçbir anlamı yoktu. Eğer itirazda bulunacaksan disiplin kuruluna müracaat edeceksin.  TFF’ye müraacat etmekle yanlış yapıldı. Henüz geç değil hak aramak için yollarda kapalı değil. 15/08/2012 tarihinde TFF’ye zaten bir müraacat yapılmış ve reddedilmişti. Yeni yapılan müraacatta reddedilen  bir gerekçeyi yine gerekçe gösteriyorsun başvuruda.  Yani Federasyonun bunu reddetmesi sürpriz değil. Hukuki yollar tükenmedi. Trabzonspor istedikten sonra akıllı davrandıktan sonra hakkını arayabileceği başka yollar var." görüşünde birleştirler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor