Trabzonspor'u şok eden haber!

Trabzonspor'un dün oynadığı  Pınar Karşıyaka maçında sakatlanan takımın en önemli isimlerinden Khalid Numan El Amin’in MR sonuçları belli oldu.  Başarılı basketbolcunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.El Amin'in sakatlığı üzerine Trabzonspor'dan

Trabzonspor'u şok eden haber!

Trabzonspor'un dün oynadığı  Pınar Karşıyaka maçında sakatlanan takımın en önemli isimlerinden Khalid Numan El Amin’in MR sonuçları belli oldu.  Başarılı basketbolcunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

El Amin'in sakatlığı üzerine Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Oyuncumuzun sol quadriceps tendonu koptu. Oyuncumuz, bu akşam Liv Hospital’da ameliyat alacak. Oyuncumuzun tamamen düzelmesi için 3 ay, sahalara dönmesi için ise 6 aylık bir süreç sözkonusu." denildi.

sak.jpg

El Amin sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada çok talihsiz bir sakatlık geçirdiğini söyleyerek, “Tam form yakaladığım ve takım olarak da önemli başarılar elde etmeye başladığımız zaman talihsiz bir sakatlık geçirdim. Tek dileğim en kısa zamanda parkeye dönerek formama kavuşmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor