Trabzonspor'la ilgili bu skandal iddia doğru mu?

-haber61.net- Trabzonspor Medical Park'ta görevinden ayrılan Hasan Özmeriç'in yerine coachluk görevine getirilen Hakan Demir'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.Bordo mavili takımın Hakan Demir transferinde sözleşmesindeki bir maddeden dolayı Aliağa Pe

Trabzonspor'la ilgili bu skandal iddia doğru mu?

-haber61.net- Trabzonspor Medical Park'ta görevinden ayrılan Hasan Özmeriç'in yerine coachluk görevine getirilen Hakan Demir'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bordo mavili takımın Hakan Demir transferinde sözleşmesindeki bir maddeden dolayı Aliağa Petkim'e 100 Milyar TL'lik bir bedelin ödediği ortaya çıktı.  Buraya kadar herşey normal gibi gözükse de ortaya atılan skandal bir iddia atıldı.

İddiaya göre; Trabzonspor Medical Park Coach arayışlarını sürdürdüğü sırada Aliağa Petkim'in Coachı'ı  Hakan Demir'le görüşmelere başladı. Görüşmelerde sona yaklaşılmasıyla Demir'in mevcut olan sözleşmesinde gizlice değişiklik yapıldı. Sözleşmede olmayan sözleşme fesih bedeli, gizlice sözleşmeye eklenerek Hakan Demir'in kulüpten ayrılması durumunda Aliağa Petkim'e 100 Bin TL ödeneceği maddesi koyuldu.  Böylece herhangi bir ücret ödenmeden alınacak olan Hakan Demir kulübüyle yaptığı anlaşmayla Trabzonspor'dan 100 Bin TL'lik bedeli Aliağa'nın kasasına koydurdu.

Bu flaş iddia bordo mavili camiada dilden dile dolaşırken Trabzonspor'dan konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor