Trabzonspor'la adı anılan Adebayor konuştu!

Adı sezon başında Trabzonspor'la anılan  ve hemen her gün basının manşetlerini süslemeye devam eden Adebayor, transferi hakkında açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'un devre arasında transferi için girişim yapacağı yönünde sürekli iddialar ortaya atılan Tot

Trabzonspor'la adı anılan Adebayor konuştu!

Adı sezon başında Trabzonspor'la anılan  ve hemen her gün basının manşetlerini süslemeye devam eden Adebayor, transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un devre arasında transferi için girişim yapacağı yönünde sürekli iddialar ortaya atılan Tottenham'ın yıldızı Emmanuel Adebayor için İngiltere'de sıcak gelişmeler yaşandı. Adebayor transferi ile ilgili konuşurken transfer iddialarını yalanladı

Golcü oyuncu, yaptığı açıklamada Tottenham'dan ayrılma gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti ve, "3 yıl daha kontratım var ve bir yere gitmiyorum. Tamamen konsantre olmuş durumdayım, fitness seviyem daha iyiye gidiyor ve burada bitmemiş bir işim var"

"ALT TAKIMA İNDİĞİMDE, ÖLÜYÜM DEMEKTİR"

Paf takıma gönderilen yetenekli isim, "Bir alt takıma gönderilmeyeceğimi düşündüm. Alt takıma indiğimde, bu ben ölüyüm demektir. Benim zoruma giden, genç takımla idman yapmak değil, fakat bu kararı bana, as bir takım oyuncusuna sağlık ekibi bildirince, hoşuma gitmedi." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor