Trabzonspor'dan G.Saray'a; BİZ APTAL MIYIZ?

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gündemdeki birçok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.İşte Yakup Aslan'nın açıklamaları:1.5 SEZON SONRA YENİ STATTAYIZ"Stadımızın normalde temeli atıldı. İki yıl içinde bitirilme zorunluluğu var. 1.5 sezo

Trabzonspor'dan G.Saray'a; BİZ APTAL MIYIZ?

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gündemdeki birçok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Yakup Aslan'nın açıklamaları:

1.5 SEZON SONRA YENİ STATTAYIZ

"Stadımızın normalde temeli atıldı. İki yıl içinde bitirilme zorunluluğu var. 1.5 sezon sonra sahamızda oynayacağız"

KULLANIM HAKLARINI KAYBETMİŞTİK

"Eski yönetim bir takım sorumlulukları yerine getirmemiş. Devlet bizden almıştı kullanım haklarını ama tekrar geri alacağız. Aidat ödenmediği için sıkıntı oldu. Ama ödenecek ve tekrar geri alınacak"

İSMİ NE OLACAK?

"İsim hakkı için görüşmeler yapılıyor. Büyük meblağlar konuşuluyor. Stadın esas ismi ne olsun diye bir çalışma yapıyoruz"

8-9 MİLYON EURO BİZİM İÇİN KÜÇÜK PARA

"Şu aşamada yeni yapılanma içindeyiz. Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz bu süreç içinde. Genç futbolcuları takıma monte etmeye çalışıyoruz, abilerin de orada olması lazım. 8-9 milyon Euro'lara kimseyi bırakmayız. Taraftar rahat olsun. O paralar küçük paralar bizim için. 80 trilyon parayı 4 ayda ödeyen bir kulübüz"

KİMSE TOPÇUMUZU BİZDEN ALAMAZ

"Galatasaray bize biraz son yıllarda musallat oldu. Çok şık olmayan yöntemlerle oyuncularımızı elimizden aldılar. Eski yönetimin de gafleti oldu. Artık bu devirler geride kaldı. Topçumuzu bizden almaya kimsenin gücü yetmez. Buna müsaade etmeyeceğiz. Topçularımız bizden hak ettiklerini alacak ve başka kulübe gitme ihtiyaçları da kalmayacak. Şampiyonluğa gidecek bir ekip oluşturmak istiyoruz"

COLMAN KÜSMÜŞ

"Colman çok değerli bir oyuncu. Son 1-2 yıldır küsmüş. İstediği zaman, motive olduğu zaman Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu. Colman'nın Galatasaray maçındaki hareketinde kasıt yok. Sarı kart sınırındaydı. İsteseydi sarı kart görüp gidebilirdi. Kırmızı kart görmesine gerek yoktu. Colman'a ekstra bir ceza yok. Kıyakta yok ekstra ceza da yok. Riera'nın provakasyonu vardı. Hakem göremedi"

APTAL MIYIZ?

"Bizim kimseye karşı bir ön yargımız yok. Fenerbahçe de buna dahil. Galatasaray bizim dost kulübümüz olarak bilinir. Bizden alınan oyuncuların alış tarzı yanlış. Biz aptal mıyız? Futbolcumuzu nasıl verdiğimizi Selçuk bizi 1 sene oyaladı. Meğer planlar yapılmış. Bizim eski yönetimin de hatası var. Bir yönetim dik durduğunda hiçbir futbolcu ona rağmen bir şey yapamaz. Yaparsa bedelini öder"

PLANSIZ İŞLER YAPILMIŞ

"Bir iki sene içinde Türkiye'de herkesin takdir edeceği bir kulüp olacağız. Ekonomik sıkıntılar var. 80 trilyon para ödedik. Bir sürü borçlar var. Herşey temlik altındaydı. Bunları kaldırdık. Hesapsız işler yapılmış"

AYARTMADAN ALACAĞIZ

"Bulursak rakiplerimizin topçularını alacağız ama ayartarak değil. Biz Trabzonspor olarak tüm Anadolu kulüplerine ağabeylik yapmak istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor