Trabzonspor'dan gitti fırtına gibi esti!

Geçen sezonun bitimiyle Trabzonspor'dan ayrılan Halil Altıntop Almanya'da fırtına gibi esiyor. Bundesliga ekiplerinden Augsburg formasını giyen Halil attığı gollerle takımına hayat veriyor. Bundesliga'nın 13. haftasında sahasında Hoffenheim'ı konuk eden A

Trabzonspor'dan gitti fırtına gibi esti!
Geçen sezonun bitimiyle Trabzonspor'dan ayrılan Halil Altıntop Almanya'da fırtına gibi esiyor. Bundesliga ekiplerinden Augsburg formasını giyen Halil attığı gollerle takımına hayat veriyor.
 
Bundesliga'nın 13. haftasında sahasında Hoffenheim'ı konuk eden Augsburg sahadan Halil Altıntop'un 2 golü ile 2-0 galip ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.
 
 
BUNDESLIGA'DA HALİL FIRTINASI
 
Almanya'da Bundesliga'nın 13. haftasında Halil Altıntop fırtınası esti. Augsburg, Impuls Arena'da ağırladığı Hoffenheim'ı 2-0 mağlup ederken Trabzonspor'un eski forveti Halil attığı gollerle maça damgasını vurdu.
 
 
pl.20131124125901.jpg
 
2 GOL BİRDEN ATTI
 
17 ve 23. dakikalarda fileleri havalandıran gurbetçi yıldız Augsburg'a 3 puanı getiren isim oldu. Sezon başında Almanya'ya geri dönen 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon 4 gole ulaştı. Bu skorun ardından Augsburg puanını 16 yaptı ve 10. sıraya yerleşti. Hoffenheim ise 13 puanla 13. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor