Trabzonspor'dan flaş transfer!

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı, İsrail’in Maccabi Haifa takımında forma giyen 27 yaşındaki guard Paul Stoll’u kadrosuna kattı.Beko Basketbol Ligi’nde Hasan Özmeriç ile yollarını ayırdıktan sonra antrenör Hakan Demir ile anlaşan Trabzonspor, İsr

Trabzonspor'dan  flaş transfer!

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı, İsrail’in Maccabi Haifa takımında forma giyen 27 yaşındaki guard Paul Stoll’u kadrosuna kattı.

Beko Basketbol Ligi’nde Hasan Özmeriç ile yollarını ayırdıktan sonra antrenör Hakan Demir ile anlaşan Trabzonspor, İsrail’in Maccabi Haifa takımında forma giyen guard Paul Stoll ile anlaştı. Meksika Milli Takımı’nda da forma giyen basketbolcu, 2008 yılında Texas-Pan American Koleji’nden NBA’e draft edildi. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Yeni transferimiz Stoll, daha önce Venezuela’nın Gigantes ve Meksika’nın Halc. Rojos, Algodoneros ve Halc. Cordoba takımlarında forma giydi. Paul Stoll, 180 cm. boyunda ve 79 kg. ağırlığında."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler