Trabzonspor'da yıldız transfer harekatı!

Trabzonspor, 2013 yılında Malouda ve Bosingwa gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarak çıtayı yükseltirken, yeni yıla rastlayan ara transfer döneminde forvet hattına yeni bir yıldız transferi gerçekleştirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Trabz

Trabzonspor'da yıldız transfer harekatı!

Trabzonspor, 2013 yılında Malouda ve Bosingwa gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarak çıtayı yükseltirken, yeni yıla rastlayan ara transfer döneminde forvet hattına yeni bir yıldız transferi gerçekleştirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni yılda Trabzonspor'a yeni bir yıldız isim kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldikten sonra Malouda ve Bosingwa transferlerini gerçekleştirerek çıtayı yükselten Hacıosmanoğlu, yeni yılda yıldız bir ismi daha takıma kazandırmak için çalışıyor.  Önceliği forvet hattına yapılacak transfer üzerinde yoğunlaşan Karadeniz ekibinin listesinde ise Avrupa'da yıldız statüsünde yer alan isimler var.

Bir çok yıldız isimle görüşmeleri sürdüren bordo mavililer ekonomik olarak da yapılacak transferler için hazır kıta bekliyor.

Bordo-mavili kulüp ekonomik olarak sıkıntılı günlerden geçirse de, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu kulübü zorlamadan transferleri halletmenin planlarını yapıyor. Bu konuda yakın çevresindeki iş adamlarından da destek alan Hacıosmanoğlu'nun, önümüzdeki günlerde yeni transferleri açıklaması bekleniyor.

LEMİ ÇELİK’TEN ÖZER İDDİASI
İlk olarak forvet transferine mesaisini ayıran Karadeniz ekibi, orta saha ve savunma bölgesine de transfer yapmayı planlıyor. Bu bölge için yerli transferlere yönelen Trabzonspor’la Özer Hurmacı'nın ismi anılıyor. Trabzonspor eski futbolcusu Lemi Çelik, yeğeni olan Özer için "Trabzonspor'da oynamak istiyor. Kulüp de onu istiyor. İmzaların atılması an meselesi" diyerek bu transferin bittiğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor