Trabzonspor’da yabancı değişimi!

Bu sezon Avrupa’da elde ettiği başarıyı ligde yakalamakta zorlanan Trabzonspor’da önemli gelişmeler yaşanıyor.Bordo mavili ekipte teknik direktör Mustafa Akçay kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarının yanı sıra teknik ekipte de değişime gitmenin

Trabzonspor’da yabancı değişimi!

Bu sezon Avrupa’da elde ettiği başarıyı ligde yakalamakta zorlanan Trabzonspor’da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bordo mavili ekipte teknik direktör Mustafa Akçay kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarının yanı sıra teknik ekipte de değişime gitmenin hazırlıklarını yapıyor.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre, Fatih Terim’in milli takım teknik direktörlüğüne gelmesiyle milli takımın kaleci antrenörlüğüne getirilen Alper Boğuşlu ile yolların ayrılacağı ve yerine yabancı bir kaleci antrenörün getirileceği öğrenildi.

Ekipteki bir diğer değişim de kondisyoner bazında olaca ve yine Akçay’ın isteği doğrultusunda teknik ekibe yabancı bir kondisyonerin katılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler