Trabzonspor'da transfer mesaisi!

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sezonun ilk yarısını istedikleri yerde tamamlayamadıklarını, yapacakları takviyelerle 2'nci yarıda daha iyi noktaya gelebileceklerini söyledi.Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,  yaptığı açıklamada transfer çalışmala

Trabzonspor'da transfer mesaisi!

 Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sezonun ilk yarısını istedikleri yerde tamamlayamadıklarını, yapacakları takviyelerle 2'nci yarıda daha iyi noktaya gelebileceklerini söyledi.

Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,  yaptığı açıklamada transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini ifade ederken şunları söyledi:

"Ligde ikinci yarıda üst sıralara tırmanarak Avrupa kupalarına katılmayı garantilemek istiyoruz. Bu konuda yönhetim kurulu olarak teknik heyetimizin ihtiyaç duyduğu takviyeleri yapmak için yoğun mesai harcıyoruz. Avrupa Ligi'nde yakaladığımız başarı oldukça önemli. Ancak ligde istediklerimizi yapamadık. Şansız maçlar geçirdik ama ikinci yarı her şeyin değişeceğine inanıyorum. Bu konuda teknik ekibimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler