Trabzonspor'da tek hedef kazanmak!

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'da antrenörü Ahmet Kaynak, deplasmanda oynayacakları İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında tüm planları kazanmak üzerine kurduklarını söyledi.Kaynak, yaptığı açıklamada, geride kalan 5 haftada 3 ma

Trabzonspor'da tek hedef kazanmak!

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor'da antrenörü Ahmet Kaynak, deplasmanda oynayacakları İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında tüm planları kazanmak üzerine kurduklarını söyledi.

Kaynak, yaptığı açıklamada, geride kalan 5 haftada 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet aldıklarını, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u yenerek üst sıralara yükselmek istediklerini ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyespor’un kendilerinden 1 puan farkla bir üst sırada bulunduğunu belirten Kaynak, rakiplerinin de maça asılacağını fakat kendilerinin de kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini vurgulayan Kaynak, sunları söyledi:

"Zor bir maça gidiyoruz ama favori taraf olarak kendimizi görüyoruz. Lige verilen arada iyi çalıştık. Kondisyon eksiğimiz dışında sayı sorunumuz üzerinde sıkı çalışmalar yaptık. İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında tüm planlarımızı kazanmak üzerine kurduk. Şu anda, takımımın form grafiği ve moral durumu oldukça iyi. İzmir Büyükşehir Belediyespor, çok oyuncuyla oynamayı tercih eden bir ekip. Hata yüzdeleri de oldukça fazla. Dikkatli oynayacağız. Hata yaptırıp sayı üretmeye çalışacağız. Maçı kazanabilecek güce sahibiz. Bulduğumuz pozisyonların tümünü sayıya çevirebilirsek, bizim için rahat bir maç olur."

Bu arada Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı'nda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor