Trabzonspor'da sürpriz transfer!

Trabzonspor, Katelynas’ın yerine 2,09’luk Hırvat oyuncuyu transfer etti Trabzonspor Medical Park basketbol takımı sürpriz bir transfere imza attı. Litvanyalı oyuncu Mindaugas Katelynas ile yollarını ayıran Bordo-Mavili ekip Hırvat oyuncu Andrija Stipanovi

Trabzonspor'da sürpriz transfer!
Trabzonspor, Katelynas’ın yerine 2,09’luk Hırvat oyuncuyu transfer etti
 
Trabzonspor Medical Park basketbol takımı sürpriz bir transfere imza attı. Litvanyalı oyuncu Mindaugas Katelynas ile yollarını ayıran Bordo-Mavili ekip Hırvat oyuncu Andrija Stipanovic’i renklerine bağladı.
 
27 yaşındaki oyuncu 5 numara pozisyonunda görev yapıyor. Belçika Ligi’nde mücadele eden Telenet Oostende takımından transfer edilen Andrija Stipanovic 2,09 boyunda. Hırvat oyuncu Belçika Liginde bu sezon ortalama 18,6 dakika süre alırken 9,6’lık sayı ortalaması ile oynadı. Hırvat oyuncu Andrija Stipanovic daha önce İtalya’da Vanoli ve Juve Caserta, Belçika’da Liege, Hırvatistan’da Split ve Corica takımlarında forma giymişti. Kadrosunu güçlendiren Bordo-Mavili ekip, artık ligde çok daha etkili olup yükselişe geçmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler