Trabzonspor'da sürpriz isimler

 Trabzonspor'un devre arasında Antalya’da yapacağı kampın kadrosu belli oldu.Kamp kadrosunda Volkan, Batuhan, Aykut Akgün, Alanzinho ve Giray bulunmazken; 1461 Trabzon'dan Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş'ın yanında 3 sürpriz isim daha yer aldı.Kamp kadrosun

Trabzonspor'da sürpriz isimler

 Trabzonspor'un devre arasında Antalya’da yapacağı kampın kadrosu belli oldu.

Kamp kadrosunda Volkan, Batuhan, Aykut Akgün, Alanzinho ve Giray bulunmazken; 1461 Trabzon'dan Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş'ın yanında 3 sürpriz isim daha yer aldı.

Kamp kadrosuna altyapıdan dahil edilen İbrahim Demir, Ahmetcan Dilaver ve Recepağa Özkanca'nın ortak özellikleri 1995 doğumlu ve kaleci oluşları.

Kamp kadrosunda yer alacak olan genç kalecilerden sezon başından beri trabzonspor idmanlarında yer alan İbrahim Demir Trabzonspor A2, Ahmetcan Dilaver Trabzonspor U19, Recepağa Özkanca ise 1461 Trabzon U19 takımlarının kalecileri.

Böylece 26 kişilik kamp kadrosunda Onur Kıvrak, Zeki Ayvaz ve Fatih Öztürk ile birlikte 6 kaleci olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler