Trabzonspor'da keyifler yerinde!

 Beko Basketbol Ligi’nin 6'ıncı Haftasında sahasında ağırladığı Aliağa Petkim’i farklı mağlup ederek ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor Medical Park’ta yüzler güldü.Antrenör Hakan Demir, galibiyet hasretine bir son verdikleri için mutlu olduklarını be

Trabzonspor'da keyifler yerinde!

 Beko Basketbol Ligi’nin 6'ıncı Haftasında sahasında ağırladığı Aliağa Petkim’i farklı mağlup ederek ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor Medical Park’ta yüzler güldü.

Antrenör Hakan Demir, galibiyet hasretine bir son verdikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bundan sonraki süreçte daha iyi bir performans sergileyip ligde daha iyi noktalara doğru tırmanmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız Aliağa Petkim maçında galibiyet için elinden geleni yaptı. Şimdi eksiklerimizi giderip asıl gücümüzü sahaya yansıtmalıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor