Trabzonspor'da forvete 3 iddia!

Sezon başında yaptığı yıldız transferlerle kendinden söz ettiren Trabzonspor için yeniden transfer iddiaları ortaya atılmaya başlandı.Malouda ve Bosingwa transferlerinin ardından Avrupa'da tanınan futbolcularıyla adı anılan bordo mavili kulüp için hem Avr

Trabzonspor'da forvete 3 iddia!

Sezon başında yaptığı yıldız transferlerle kendinden söz ettiren Trabzonspor için yeniden transfer iddiaları ortaya atılmaya başlandı.

Malouda ve Bosingwa transferlerinin ardından Avrupa'da tanınan futbolcularıyla adı anılan bordo mavili kulüp için hem Avrupa basını hemde Ulusal basın her gün yeni bir isim ortaya atıyor. Forvet arayışında olduğu bilinen Trabzonspor için Dünyaca ünlü forvetlerin ismi geçerken henüz resmi bir girişimin olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Henüz ligin ilk 8. haftasına gelmişken transfer iddialarının artması Trabzonspor için devre arası transfer döneminin ne kadar hareketli geçeceğinin göstergesi oldu.

İşte ortaya atılan transfer iddialarından bazıları/TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor