Trabzonspor'da Cenk harekatı!

Trabzonspor sezon başında transfer edemediği Cenk Tosun’u devre arasında alabilmek için çalışmalara başladı. Yönetim, takımdaki tecrübeli Türk futbolcu sayısını artırmayı amaçlıyor.UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan bir üst tura çıkmayı garantileyen Trabzons

Trabzonspor'da  Cenk  harekatı!

Trabzonspor sezon başında transfer edemediği Cenk Tosun’u devre arasında alabilmek için çalışmalara başladı. Yönetim, takımdaki tecrübeli Türk futbolcu sayısını artırmayı amaçlıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan bir üst tura çıkmayı garantileyen Trabzonspor, ekonomik olarak da rahatlayınca transfer çalışmalarına hız verdi. Sezon başında Gaziantespor’dan transferi için uğraşlar verilmesine rağmen kadroya katılamayan Cenk Tosun’u yeniden gündemine alan bordo mavililer bu kez daha ciddi bir teklif hazırladı. Yönetimin Gaziantepspor’a Cenk Tosun karşılığında Alanzinho ve Mark Janko’yu vermeyi önereceği, bu teklifin kabul edilmemesi durumunda ise ciddi bir bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı belirtildi. Daha önce kulübünün izin vermesi durumunda Trabzonspor’da oynamaya sıcak baktığını söyleyen Cenk Tosun’un, bu gelişmelerden haberdar olduğu ancak Gaziantepspor’un sergileyeceği tavra göre hareket edeceği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor