Trabzonspor'da 3 futbolcuya şok!

Trabzonspor’un devre arasında Antalya’da yapacağı kampın kadrosu belli oldu. Bordo mavililerde Aykut Akgün, Alanzinho ve Giray kampa götürülmeyecek.18 Ocak'a kadar sürecek kampa ayrıca izinli olan Kaptan Onur ile birlikte, Emre, Zeki Ayvaz ve yabancı oyun

Trabzonspor'da 3 futbolcuya şok!

Trabzonspor’un devre arasında Antalya’da yapacağı kampın kadrosu belli oldu. Bordo mavililerde Aykut Akgün, Alanzinho ve Giray kampa götürülmeyecek.

18 Ocak'a kadar sürecek kampa ayrıca izinli olan Kaptan Onur ile birlikte, Emre, Zeki Ayvaz ve yabancı oyuncular 8 Ocak Çarşamba, eşinin doğum yapacak olması sebebiyle kaleci Fatih Öztürk de 14 Ocak Salı günü katılacak. 1461 Trabzon’dan kampa davet edilen Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan ise 7 Ocak Salı günü takımla birlikte antrenmana başlayacak. Teknik direktör Mustafa Akçay  Aykut Akgün ,Alanzinho ve Giray Kaçar’ı kampa götürmeme kararı aldı.

Bordo mavili takımın kamp kadrosu şu isimlerden oluştu: "Aykut Demir, Soner, Abdülkadir, Mustafa, Olcan, Yusuf, Zeki Yavru, Caner, Kadir Keleş, İbrahim Demir, Ahmetcan Dilaver Recepağa Özkanca, Mustafa Akbaş, Gökhan Alsan, Zeki Ayvaz, Emre Güral, Zokora, Bamba, Mierzejewski, Malouda, Janko, Colman, Bosingwa, Henrique ve Fatih Öztürk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler