Trabzonspor'da 2'li dikkat çekiyor!

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, sakatlığı süren Onur takımdan ayrı koşu yaparken, diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı çalıştı.Dün sözleşme imzalayan Mier

Trabzonspor'da 2'li dikkat çekiyor!

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, sakatlığı süren Onur takımdan ayrı koşu yaparken, diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Dün sözleşme imzalayan Mierzejewski'nin takımla birlikte çalışmalara başladığı antrenmanda, futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Bu arada, antrenmanın bitişiyle birlikte futbolculara sıcak hava dolayısıyla ayran dağıtıldı.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 

BİRBİRLERİNDEN AYRILMIYORLAR

Trabzonspor'un yeni transferleri Sercan Kaya ve Eren Albayrak, antrenmanlarda birbirlerinden hiç ayrılmıyor. Sürekli olarak birlikte koşan 2 futbolcu, antrenman dışındaki zamanlarını da birlikte geçiriyor. Bu arada bordo mavili takımın Güney Amerikalı oyuncuları Colman ve Henrique'nin de antrenmanlarda birbirlerinden ayrılmadıkları dikkati çekti.

Öte yandan Trabzonspor'un diğer Güney Amerikalı oyuncusu Alanzinho'nun yarın takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor